Posted on Leave a comment

SREMSKI KARLOVCI

Сремски Карловци

Трг Бранка Радичевића 1 21205 Сремски Карловци телефони: 021/ 685-3001 Централа, 021/ 685-3002 управа, факс 021/ 685-3076 Контактирајте нас: kabinet@sremski-karlovci.org.rs

Сремски Карловци су културно добро од историјског значаја. Већина објекта је грађена пре неколико стотина година и налази се под заштитом државе.

PRIKAZ PODATAKA:

Трг Бранка Радичевића, центар, @мапаприступачности јавна површина је приступачна, потребна улагања у системе за оријентацију.

Трг Патријарха Бранковића, центар, @мапаприступачности јавна површина је приступачна, потребна улагања у системе за оријентацију.

Карловачка долма, шеталиште поред реке Дунав, @мапаприступачности јавна површина је приступачна, потребна улагања у системе за оријентацију.

Парк, Трг Патријарха Бранковића, @мапаприступачности јавна површина је приступачна, потребна улагања у системе за оријентацију.

Парк, Ивана Мажуранића, иза ОШ, @мапаприступачности јавна површина је приступачна, потребна улагања у системе за оријентацију.

Парк, Митрополита Стратимировића, @мапаприступачности јавна површина је приступачна, потребна улагања у системе за оријентацију.

Парк, Новосадска, @мапаприступачности јавна површина је приступачна, потребна улагања у системе за оријентацију.

Дневни боравак за децу и младе са сметњама у развоју, Патријарха Рајачића 1

Удружење инвалида рада, Трг Бранка Радичевића 1

Крај приказа података.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.