Posted on Leave a comment

VLADIČIN HAN

Владичин Хан

PRIKAZ PODATAKA:
Општинска управа Владичин Хан, Светосавска 1, @мапаприступачности објекат је приступачан, потребна улагања у улаз и приступачност санитарних просторија.
Суд Владичин Хан, Светосавска 1, @мапаприступачности објекат је приступачан, потребна улагања у прилаз и приступачност санитарних просторија.
Полицијска станица Владичин Хан, Слободана Пенезића 2, @мапаприступачности објекат није приступачан, прилаз савладане препреке, потребна улагања у улаз, кретање унутар објекта, и приступачност санитарних просторија.
Центар за социјални рад, Тржиште рада, Градимира Михајловића 1, @мапаприступачности објекат није приступачан.
Сервиси подршке
Центар за социјални рад, Градимира Михајловића 1, финансира се из ЈЛС и надлежних министарстава.
Црвени Крст, Боре Станковића 3, финансира се из ЈЛС и надлежних министарстава.
Дом здравља Владичин Хан, Николе Тесле 22, @мапаприступачности објекат је приступачан, прилаз и улаз савладане препреке, потребна улагања у приступачност санитарних просторија.
Центар културе, Николе Тесле бб, @мапаприступачности објекат је приступачан, потребна улагања у прилаз и приступачност санитарних просторија.
Техничка школа Владичин Хан, Моше Пијаде 21, @мапаприступачности објекат је приступачан, прилаз и улаз савладане препреке, потребна улагања у приступачност санитарних просторија.
ОШ Бранко Радичевић, Боре Станковића бб, @мапаприступачности објекат је приступачан.
ОШ Свети Сава , Ђуре Јакшића бб, објекат је приступачан, прилаз и улаз савладане препреке, потребна улагања у приступачност информација и комуникације за слепа и глува лица и приступачност санитарних просторија.
ПУ Пчелица, Боре Станковића бб, @мапаприступачности објекат је приступачан, потребна улагања у прилаз и улаз, и приступачност санитарних просторија.
ПУ Пчелица, Ратка Павловића бб, @мапаприступачности објекат је приступачан, потребна улагања у прилаз и улаз, и приступачност санитарних просторија.
маја напомена, две адресе на једном упитнику.
Спортски центар Куњак, Парк/шеталиште, @мапаприступачности јавна површина је приступачна, потребна улагања у системе за оријентацију.
Плато центар, Плато, @мапаприступачности јавна површина није приступачна

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.