Predlozi projekata:

Neophodno da radimo na sistemskom rešavanju problema i na sveopštoj promociji važnosti i vidljivosti izazova sa kojima se svakodnevno susreću osobe sa invaliditetom. Udruženje za reviziju pristupačnosti je završilo projekat 400 Elaborata o pristupačnosti. Projekat je podrazumevao prikupljanje informacija desktop analize stanja (Usled vanredsnog stanja prouzrokovanog COVID19) i preporuke za unapređenje situacije.

Monitoring izveštaj je sproveden uz finansijsku podršku kroz projekat “IRIS NETWORКing – CSOs for protection sensitive migration management” finansiran od Evropske unije i implementiran od Inicijative za razvoj i saradnju (IDC) u partnerstvu sa Arbeiter Samariter Bund iz Srbije, LIR CD iz Federacije Bosne i Hercegovine, La Strada iz Severne Makedonije, ARSIS iz Tirane i SOS Podgorica iz Crne Gore (https://www.facebook.com/irissnetwork/).

Ovo je prilika da se aktivno uključite sa idejama, sugestijama, jer su zaista informacije koje dobijamo od vas dragocene i pomažu nam da ovu kampanju kreiramo na najbolji mogući način i po meri svakog građanina.